forum.techIT.ro Do we have a problem? Let's tech it!    
Home  |  Despre forum  |  Inapoi pe techit.ro
Home > Linux vs. Windows / Open Source vs. Soft platit > parerea mea
Parerea mea este ca cei mai multi adversari ai lui Bill Gates nu inteleg faptul ca afacerea Microsoft a avut un impact major asupra economiei mondiale, in ultimii ani.
Daca am fi ramas la alegera programatorilor de linux am fi avut si astazai programe care ruleaza, de zor, in linie de comanda...


1. micrososft inseamna mult pentru progresul domeniului nostru 2009-07-01 17:43:03
de parerea mea
vreau sa spun ca fara influenta majora a celor de la microsoft, probabil ca evolutia it-ului ar fi fost mult mai modesta. in general, fara implicarea celor care au nevoi reale din business, avansul ar fi fost, probabil, mult mai lent2. de unde vin platile celor care lucreaza in open source? 2009-10-05 17:31:42
de aiu
Pentru mine ramane un mister, pentru ce muncesc oamenii care fac soft open-source. Si, mai ales, de ce ar fi un programator interesat de utilitatea in business a softului, un programator care lucreaza FARA BANI?!

Vad ca ultimul post pe acest forum e din iulie si ma indoiesc ca mai prezinta interes, insa mie mi se pare un subiect foarte interesant si important.Adauga un comentariuExprima-ti opinia!