forum.techIT.ro Do we have a problem? Let's tech it!    
Home  |  Despre forum  |  Inapoi pe techit.ro
Home > Despre forumul techit.ro > Despre forumul techit.ro
Despre forumul techit.ro. Reguli de utilizare a forumului
Aici sunt preezentate regulile generale de utilizare a forumului techit.ro/forum


1. Reguli de utilizare a forumului techit.ro 2008-11-15 09:40:23
de administrator
REGULI DE UTILIZARE A FORUMULUI

1. Generalitati
Acest Forum este supus prezentelor Reguli de functionare. Atat citirea cat si scrierea de mesaje trebuie sa respecte Regulile de mai jos.
Orice fel de abatere de la prezentul set de Reguli poate conduce la restrictionarea accesului pe Forumul techit.ro/forum cat si pe site-ul techit.ro sau la stergerea mesajelor necorespunzatoare.

Nici un utilizator al Forumului nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Regulilor prin faptul ca nu stia de existenta lor.

Administratorii si proprietarii site-ului www.techit.ro si ai Forumului www.techit.ro/forum nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul mesajelor postate de catre utilizatorii Forumului. Responsabilitatea pentru cele scrise cat si pentru drepturile de autor pentru textele postate revin in intregime autorilor lor.

2. Interdictii
Pe Forumul cauta-cazare.ro sunt strict interzise urmatoarele:

a. atacul la persoana, jignirea sub orice forma a altor persoane, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare sau indecente, atacuri importiva religiei, cetateniei, nationalitatii sau sexului, precum si orice alte incercari de discriminare de acest tip.

b. postarea de texte, imagini sau orice alt tip de informatii cu incalcarea dreptului de autor, in conformitate cu Legea nr. 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale unor terte persoane.

c. este interzisa postarea de texte, anunturi sau alte informatii care incalca legea sau instiga la incalcarea legii, incluzand, dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare sau rasiste.

d. postarea de mai multe ori a aceluiasi mesaj sau a unor mesaje similare pe acelasi thread sau chiar pe thread-uri diferite. De asemenea, trebuie evitata postarea de mesaje care nu au legatura cu subiectul in cauza ("offtopic").

Administratorii cauta-cazare.ro isi pastreaza dreptul a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care, in opinia lor, incalca aceste Reguli, incluzand, fara a se limita la aceasta, stergerea continutului nepotrivit din cadrul forumului sau limitarea accesului persoanelor in cauza. In caz de suspiciune asupra legalitatii mesajelor postate, cauta-cazare.ro isi pastreaza dreptul de a denunta situatia catre institutiile in masura sa aplice legea, inclusiv a transmiterii catre aceste institutii, la solicitarea acestora a tuturor datelor inregistrate, legate de subiectul in cauza.
Se poate lua masura stergerii fara preaviz a mesajelor care incalca prezentele Reguli sau chiar blocarea accesului pe Forum.

Prin postarea mesajelor pe Forum (www.techit.ro/forum sau forum.techit.ro) sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi orice parte vatamata pentru orice paguba ce poate sa apara, ca urmare a publicarii sau referirii de catre dumneavoastra a informatiilor in cauza.

Daca considerati ca ati fost lezat in vreun fel de mesajele postate pe Forum, noi nu putem dezvalui datele personale ale autorului mesajului, comunicarea acestor date catre terti nefiind permisa in lipsa acordului expres al persoanei vizate, in conformitate cu dispozitiile art. 5(1) al legii 677/2001.

Daca va considerati nedreptatit sau afectat in orice mod, de orice mesaj sau informatire de pe Forum, va rugam sa ne contactati la adresa office@cauta-cazare.ro. Vom face toate eforturile necesare si legale pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra. De asemenea, in cazul in care va fi necesar, vom raspunde solicitarilor venite din partea institutiilor, implicate in rezolvarea litigiilor.

Nu este in intentia noastra sa lezam in niciun fel drepturile si libertatile dumneavoastra, inclusiv drepturile de autor si drepturile conexe. Pentru orice problema de aceasta natura, va rugam sa ne contactati neintarziat.
De asemenea, va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului techit.ro.


Toate drepturile de autor (copyright) asupra materialelor postate pe Forum apartin autorilor lor.
Adauga un comentariuExprima-ti opinia!