techIT.ro Do we have a problem? Let's tech it!    
Daca ai impresia ca educatia e scumpa,
atunci încearca sa vezi cum e ignoranta.
Andy McIntyre

Home  |  Dictionar IT  |  Download  |  Forum  |  Despre noi  |  Contact

Despre noi

Noi ştim că multe dintre problemele noastre, şi mai ales problemele de business, se pot rezolva prin comunicare, informaţie sau tehnologie. Acesta este crezul şi viziunea noastră. Avem o problema? Poate fi ea rezolvată prin comunicare, informaţie sau tehnologie? Tehnologia informatiei poate fi o solutie!

Această viziune a noastră nu ţine însa în totalitate, aşa cum s-ar putea crede, de calculatoare, de sisteme informatice sau de limbaje de programare. Rezolvarea problemelor depinde – cel puţin, aşa credem noi - în primul rând, de oameni, de cunoştinţele lor, de capacitatea lor de a identifica problema reala şi de a găsi soluţii realiste. De aceea am creat acest site. El se doreşte a fi un punct de întâlnire a profesioniştilor din domeniul informaţiei, informaticii, comunicării, tehnologiei, din business sau ştiinţă.

Scopul primordial al acestui site este comunicarea: aici speram sa se găsească informaţii utile, răspunsuri la întrebări sau probleme, aici speram ca profesioniştii să îşi spună punctele de vedere şi tot aici speram sp se găsească know-how util pentru fiecare dintre noi.

1. Vom promova în permanenţă valoarea
Încercam să publicam pe site articole şi informaţii valoroase pentru dumneavoastră şi încercăm, de asemenea, să promovam imaginea publica a celor care vor alege să publice pe site-ul nostru.

2. Promovăm profesionalismul
În permanenta suntem preocupaţi de calitatea materialelor publicate pe site. Nu ne dorim sa ascundem greşelile ci le recunoaştem şi vrem să le corectam. De aceea vom permite comentarea materialelor publicate pe forum şi suntem deschişi la corectarea lor.

3. Suntem pentru integritate şi corectitudine
Dorim ca acest site sa fie o sursă de încredere de informaţii utile, de aceea punem un mare preţ pe corectitudinea informaţiilor şi pentru calitatea relaţiei autor-cititor. Pe cât posibil, nu permitem publicarea sau promovarea de materiale îndoielnice, mesaje defăimătoare sau autori incorecţi.techit.ro